Tuinonderhoud

Onderhoud van uw tuin kunt u ook onderbrengen bij MartinOostveenHoveniers

Tuinonderhoud

Of u tuin nu recent is aangelegd of al jaren bestaat, het onderhoud aan uw tuin is een belangrijk aspect. Door onderhoud wordt de groei en de bloei van de bomen, heesters en bloemen in uw tuin behouden. Hoe onderhoudsvriendelijk uw tuin ook wordt gemaakt, beplanting heeft de juiste verzorging nodig. Vakkundig tuinonderhoud is daarom van belang om jarenlang te kunnen genieten van uw mooie tuin. Goed tuinonderhoud betekent: het behouden van de juiste balans van de flora in uw tuin. Zo voorkomt u overwoekering, overheersing of afsterven van bepaalde plantgroepen in uw tuin.

U kunt bij ons terecht voor volledig of gedeeltelijk onderhoud, bijvoorbeeld voor alleen vakkundig snoeien.

Wilt u meer informatie over ons vakmanschap met betrekking tot onze tuinen? Wij maken graag een afspraak om uw huidige tuin te komen bekijken en u en onze ideeën om te zetten in een tuin waar u jarenlang van kan genieten.

Grond-, weg- en  waterbouw

Na jaren in de in grond, – weg en waterbouw werkzaam te zijn geweest, heeft MartinOostveenHoveniers ook ervaring met het aanleggen van grote projecten, zoals het bouwen van bruggen, grote vlonders, beschoeiingen en damwanden. Ook kunt u bij ons terecht voor het aanleggen van bestrating (ook machinaal) en het plaatsen van keerwanden. Wilt u meer informatie over ons vakmanschap met betrekking tot de G.W.W? Wij maken graag een afspraak om uw huidige situatie te komen bekijken en u en onze ideeën om te zetten in een project waar u jarenlang van kan genieten.